Hårstyling

Med rätt produkter för hårstyling kan du styla ditt hår precis som du vill ha det. Din stil och personlighet speglar den hårstyling du väljer, och det är väldigt varierande vilket resultat produkterna ger ditt hår. På den här sidan har vi ett brett urval av produkter för hårstyling.

Ta kontroll över dina lockar med våra hårstylingsprodukter

Det är väldigt individuellt hur man vill arbeta med sina lockar. Vissa vill platta till lockarna, medan andra har speciella preferenser för finish, stadga, doft och struktur på sina vackra lockar. På den här sidan hittar du produkter som ger dina lockar en lätt, medium eller starkt styling. Det är för att det är väldigt olika om du vill ha lockar som kan röra sig fritt, eller lockar som med rätt hårstyling kan säkerställa hålla sig på plats hela natten.

Vi kan absolut rekommendera att använda en stylingcreme om du vill ta hand om dina lockar. Krämen förhindrar att håret trasslar ihop sig och skapar en slät yta på hårstrået vilket gör att lockarna blir mer rörliga och behåller sin vackra struktur.

Hårstyling: Torrschampo – din räddare vid en dålig hårdag

Torrschampo absorberar de naturliga oljor som din hårbotten producerar, därför är ett torrschampo perfekt när det börjar se lite fett ut, men du ändå vill vänta en dag med att tvätta håret. Fett hår är ingen fördel för din hårstyling. När man sätter upp håret kan fett hår vara svårt att jobba med, och det ger inte heller det resultat eller look som de flesta vill ha. Torrschampo kan även bidra till att ge ditt hår mer struktur och volym, vilket gör det lättare att styla.

Du bör dock vara medveten om att torrschampo inte bör ses som ett substitut för att tvätta håret. Om du lider mycket av mjäll är det ingen fördel att använda torrschampo, eftersom denna lösning generellt påverkar din hårbotten om du använder det för mycket. Dessutom kan ett torrschampo påverka din hårstyling negativt om du har färgat hår eftersom det sliter på din hårfärg.

Här hittar du hela vårt utbud av torrschampon.

Kan jag använda saltvattenspray till hårstyling? 

Det finns många sätt att ge lite extra volym till ditt hår och samtidigt bibehålla en fräsch hårbotten. Saltvatten är riktigt bra för ditt hår. Du har säkert hört att ett dopp i havet är bra  för ditt hår. Saltvatten har nämligen fördelen att det ger ditt hår en mer torr och sliten look, vilket många är ute efter. Du måste dock tänka över hur ofta du använder saltvattenspray eftersom överdriven användning av den här typen av hårstyling kan slita på håret.

Men saltvattenspray kan också fungera som en effektiv basprodukt för din hårstyling. Många använder saltvattenspray för att ge håret ett naturligt fäste, varefter ett litet sprut av en föredragen volymgivande produkt eller hårspray ser till att din hårstyling håller hela dagen.

Här hittar du hela vårt utbud av saltvattensprayer.

Hur får jag min hårstyling att hålla länge?

En saltvattenspray är som sagt en vettig produkt för att ge ditt hår mer volym, medan hårspray och andra volymprodukter kan ge ditt hår lätt, medium eller kraftig stadga. Men du skulle också kunna använda dig av en hårtonic. Om du har hört talas om detta, kanske du är lite mer old school, eftersom det är en ganska förbisedd produkt idag jämfört med förr i tiden. En hårtonic kan användas vid hårstyling av både män och kvinnor, och produkten är extra skonsam mot din hårbotten. En tonic ger även ditt hår en fräsch känsla.

En hårtonic skiljer sig från t.ex. hårvax eftersom det är en vätska. Vätskan kan ge stadga till håret, skydda det eller mjuka upp det. Resultatet beror på vilken typ av tonic du väljer för din hårstyling.

Har du frågor angående våra produkter?

På OS Frisørartikler är vi alltid redo att hjälpa dig. Tveka därför inte att kontakta oss om du har några frågor om vårt utbud av hårstylingprodukter. Har du en egen frisörsalong hittar du på denna sida ett antal produkter som garanterat kommer att vara till stor hjälp för dina kunder. Du kan ringa eller skriv till oss alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Och kom ihåg – du får alltid fri frakt när du köper för mer än 899 kr.