Hårborstar

Hårborstar kan ha alla möjliga olika syften, från trassling till styling, där de kan användas för att skapa både mjuka vågor och smidiga frisyrer. I verkligheten är många människor inte alls medvetna om hur mångsidigt och nödvändigt verktyg hårborsten är. Hos OS Frisørartikler hittar du ett stort urval av hårborstar, alla med sina specifika egenskaper.

Produkt ( 1-20 / 48 )

Sätt stigande sortering
Page
per page

En paddelborste är den perfekta allroundborsten

Paddelborsten är en typ av hårborste som är mest känd för sitt breda borsthuvud, på vilket borsten placeras på en mjuk gummidyna. Den är oumbärlig i varje frisörsalong eftersom den är fantastisk för att kamma ut håret, ge det ett vackert smidigt utseende och för att det även kan användas i stylingändamål, till exempel när håret ska plockas ihop för uppsättningar.

Spaddelborsten finns med borsthuvuden i olika storlekar beroende på hur tjockt hår den ska användas till. "Borstborsten" är ofta nylonstift som ser till att borsten får tag i hårstråna ända ner till rötterna. Du kan även skaffa paddelborstar, där luftkudden på borsthuvudet har antistatiska egenskaper och därmed motverkar statisk elektricitet i håret.

Det är nog den här typen av hårborste som många förknippar med en bra klassisk hårborste. Därför rekommenderar vi också att du aldrig saknar en paddelborste – eller flera – i din salong.

Använd en rund borste för styling av vackra vågor och släta frisyrer

Många tror att syftet med vilken hårborste som helst är att kamma håret fritt från knutar och trassel. Men det är faktiskt inte sant. Vissa hårborstar är stylingverktyg, och ett exempel på detta är den runda borsten. Den runda borsten är en otroligt mångsidig hårborste som kan användas för att styla både långt och kort hår, precis som den kan användas både för att jämna ut håret och för att skapa vackra vågor och fall.

Denna typ av hårborste används vanligtvis i kombination med en fön, där proceduren är att borsten dras genom håret medan fönspetsen hålls nära. och följer borsten. På så sätt har du full kontroll över hur håret sitter medan det torkar – och därmed även hur det sitter efter torkning. Med en rund borste är det lätt att torka och styla håret samtidigt.

En hårborste löser ut håret utan att bryta det

Som namnet antyder är en hårborste för hårborste en borste som är särskilt lämplig för att kamma trassligt hår. Med en hårborste som inte är speciellt framtagen för detta ändamål riskerar du att bryta och skada hårstråna om håret är mycket trassligt och har knutar. En detangled hårborste jobbar sig igenom knutarna i håret istället för att dra isär hårstråna med risk att gå sönder dem, och den kan även användas i både vått och torrt hår.

En hårborste kan se ut på många sätt, från en klassisk paddelborste till en liten fickaversion som är lätt att ta med sig på språng. För de flesta med långt hår är en hårborste ett oumbärligt verktyg för att ta hand om håret och se till att det ser presentabelt och välkammat ut.

Skägg- och blekningsborstar hjälper dig att uppnå bästa resultat

Hårborstar för skägg och blekningsborstar är inga egentliga stylingverktyg utan används som hjälpmedel när du ska klippa och trimma hår och skägg. Med en blekningsborste kan du borsta bort de lösa hårstråna under klippning och trimning, så att din blekning framstår som helt skarp och utan att hår fastnar i hårbotten.

En skäggborste används för att lossa de enskilda hårstråna och dra ut dem till full längd innan skägget behöver klippas eller klippas. Det ger dig en bättre överblick över ditt arbete och en större säkerhet om ett resultat som din kund i rakstolen blir nöjd med. En skäggborste görs ofta med vildsvinshår, och det gör det lättare för dig att skapa skarpa och tydliga övergångar.

Specialhårborstar för speciella ändamål

Äntligen, på OS Frisørartikler erbjuder vi även en rad hårborstar som ligger något utanför kategorin och som används för mycket specifika ändamål. Det kan till exempel vara en teaser-hårborste som kan styla håret och tillföra volym med mjukt vildsvinshår, precis som den har en spetsig ände för att reda ut och dela upp håret i sektioner. Det kan också vara en massageborste vars syfte är att massera hårbotten och främja blodcirkulationen i hårbotten, eller en schampoborste som kan användas för att både massera hårbotten och fördela gel och vax.

Om du letar efter en hårborste med specifika egenskaper ska du leta i vår kategori med speciella hårborstar.

OS Frisørartikler är din återförsäljare av professionella hårborstar

Om du är en professionell frisör vet du redan hur viktigt det är för en välfungerande frisörsalong att ha ett bra utbud av olika hårborstar. Hårborstar för styling, för att reda ut, för att hjälpa till med klippning och trimning och mycket mer. Därför har vi noga valt ut ett stort utbud av hårborstar i bra kvalitet och i olika prisklasser, så att du kan välja exakt de borstar som passar in i din salong och din budget.

Rätt hårborste kan göra en värld av skillnad när det kommer till styling och klippning, och det vet vi på OS Hairdressing Articles. Därför har vi bara valt ut de bästa hårborstarna åt dig.