Torkhuvar

En torkhuv hjälper till att torka håret. Torkhuven är särskilt effektiv om du har lockigt hår som behöver sätta sig, eller har gjort en behandling av håret – det kan vara i samband med färgning – som kräver att håret torkas utan att det blir blåst torrt av en hårfön. Se vårt urval här.

7 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Köp en praktisk och effektiv torkhuv till salongen eller hemmet

En torkhuv ger en jämnare torkning av ditt hår, då det inte är varmluft som behandlar ditt hår direkt utan snarare en jämn och mild värme. Du kan antingen köpa en torkhuv på stativ, som är den klassiska torkhuven som du säkert har sett förr, men du hittar även alternativa torkhuvar på denna sida.

Den effektiva produkten från Sibel, där du enkelt kopplar din hårfön till den torkhuven är ett bra och billigt alternativ till frisörens modeller. Ditt hår behandlas med jämn värme på exakt samma sätt som med en torkhuv på stativ. Det är riktigt smart.

Har du frågor angående våra torkhuvar? Kontakta oss här

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt torkhuv. Tveka därför inte över att kontakta oss över e-post genom att trycka här. Du kan även ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!