Air Styler

En varmluftsborste liknar en klassisk rundborste och har den extra funktionen att även blåsa ut varmluft till håret. Du kan därför både locka håret, samtidigt som den också torkar håret. En varmluftsborste kommer med flera funktioner, vilket ger dig många möjligheter att skapa en perfekt hårstyling.

11 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Hur fungerar en varmluftsborste?

När ens hår är fuktigt är det svårt att arbeta med. Speciellt om du vill göra lockar i håret. Detta behöver du inte tänka på med en varmluftsborste. Varmluftsborsten gör att du kan arbeta med håret även om det är blött eller fuktigt. Borsten blåser ut varmluft samtidigt som den gör det möjligt för dig att styla håret med vågor eller lockar – eller bara skapa lite extra volym.

Vi rekommenderar dock inte att du använder din varmluftsborste enbart i syfte att torka håret. Här är en vanlig hårfön är helt klart ett mer effektivt verktyg.

Vilken varmluftsborste ska jag välja?

Den stora frågan när det kommer till att välja frisörtillbehör är alltid: vilken ska jag välja? Och svaret är alltid detsamma – det beror på dina behov. Vissa har exempelvis väldigt långt hår. Här rekommenderar vi att du väljer en varmluftsborste som har ett borsthuvud på 50 mm i diameter. Har du kortare hår går det alldeles utmärkt med en varmluftsborste som har ett borsthuvud på 40 mm.

Dessutom finns det även specifika specifikationer som kan gynna en del hår, men där det inte är så viktigt för andra hårtyper. ION-teknologin kan t.ex. vara nödvändigt för personer med mycket ömtåligt hår, som lätt blir frissigt och yvigt. Du känner ditt eget hår bäst, så vi rekommenderar att du läser specifikationerna på våra produkter noggrant och väljer din varmluftsborste utifrån dessa. Men vi vill naturligtvis alltid hjälpa dig och guida dig i ditt val om du har frågor om våra varmluftsborstar.

Har du frågor om våra varmluftsborstar? Kontakta oss här

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt varmluftsborste. Tveka därför inte över att kontakta oss över e-post genom att trycka här. Du kan även ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Och kom ihåg – du får alltid fri frakt när du köper för mer än 899 kr.