Schampo

För många är schampo en nödvändighet som rengör håret från smuts, men ett bra schampo kan göra mycket mer än så. Med rätt schampo ger du ditt hår de bästa förutsättningarna att förbli friskt och välvårdat. Se vårt stora utbud av hårschampo här.

Produkt ( 1-20 / 136 )

Sätt stigande sortering
Page
per page

Hårschampo för alla hårtyper

När du ska välja rätt schampo bör du alltid ta hänsyn till vilken typ av hår du har. Har du lockigt, färgat eller kanske skadat hår till följd av kemiska behandlingar eller något annat? Hos OS Frisørartikler har vi schampo för alla typer av hår och behov. I vårt sortiment hittar du schampon från märken som Moroccanoil som bland annat ger extraordinär volym och djupgående fukt. Avsluta gärna hårtvätten med någon av deras läckra hårinpackningar eller balsam för att sätta pricken över i:et. Om ditt färgade hår behöver vård kan du med fördel välja ett schampo för färgat hår som Joico K - Pak Color Therapy Shampoo eller Maria Nila - Luminous Colour Shampoo som är färgbevarande och reparerande.

Utöver de mer praktiska övervägandena kring ditt val av schampo måste du självklart också bestämma dig för vad du mer föredrar i ett schampo. En speciell doft, att den är ekologisk, eller kanske till och med att den är vegansk? Du kan hitta alla typer och lite mer på den här sidan.

Få en salong-upplevelse med frisörschampo

Finns det något bättre än att sitta hos frisören och bli bortskämd med en härlig hårtvätt och ett bra frisörschampo, samtidigt som du kan luta dig tillbaka och bara njuta? Du kan ta med dig lite av salong-upplevelsen hem till dig genom att unna dig ett härligt frisörschampo som gör att tvätta håret blir något mer än bara en syssla. Med ett härligt frisörschampo kan du skapa din egen lilla oas där hemma, där du tar lite tid för dig själv och bara känner den skummande och renande känslan och den goda doften av ditt favoritschampo. Lägg till lite musik och mysig belysning för att göra upplevelsen ännu bättre. Vi har frisörschampon från märken som Kevin Murphey, Davines, Joico och många fler.

Det som är bra med att köpa ditt frisörschampo på denna sida är att du alltid kan vara säker på att få produkterna till ett supervasst pris utan att kompromissa med kvaliteten. Håll utkik på sidan, för vi har regelbundet bra erbjudanden med stora besparingar och vi lägger ofta till nya, härliga schampon i vårt sortiment.

Shoppa schampo av hög kvalitet på OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler hittar du alltid ett bra urval av schampon från välkända märken som Kevin Murphy, Moroccanoil, Maria Nila och många fler. Vi säljer endast schampon av hög kvalitet, så du kan vara säker på att få en produkt som är värd varenda krona.

Utöver vårt stora utbud av schampon får du även en rad fördelar hos OS Hairdressing-artiklar – visste du till exempel att vi endast har 2-3 dagars leverans och fri frakt vid köp över 899 kr? Det finns många goda skäl att välja OS Frisørartikler när du vill skämma bort dig själv med härliga hårprodukter.

Vi är specialiserade på allt inom hårvård så vi är alltid behjälpliga om du behöver råd om våra produkter. Tveka därför inte att skicka ett mejl till oss på support@osartikler.dk eller via vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på tel +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00.