Treatment

En bra hårinpackning är ett bra sätt att ge ditt hår en boost och tillföra lite extra vård. Hårinpackningen är en effektiv genväg för att tjuva med sig lite av stämningen från frisörsalongen och ge dig själv och ditt hår lite extra kärlek. Se vårt stora utbud på denna sida.

Produkt ( 1-20 / 105 )

Sätt stigande sortering
Page
per sida

Olika typer av hårinpackningar för olika behov

En hårinpackning är inte bara en hårinpackning. När du ska välja rätt hårinpackning måste du välja en som passar ditt hår och dina behov. Du kan få hårinpackning med många olika fokusområden – till exempel hårinpackning som ger volym, mjukt hår eller återuppbygger behandlat hår. Gemensamt för de flesta hårinpackningar är dock att de önskar att återfukta ditt hår på djupet och reparera eventuella skador.

Du kan få hårinpackningar som ska användas antingen i torrt eller vått år. Hårinpackningar  som måste tvättas ur eller som ska lämnas kvar i håret. Det är upp till dig vad du föredrar. Du kan läsa mer om vårt urval av hårinpackningar nedan.

Hårinpackning för färgat och kemiskt behandlat hår

Har ditt hår tagit skada av färgning och kemiska behandlingar? Då kan du med fördel välja en hårinpackning som fokuserar på att just återuppbygga behandlat hår och behålla den vackra färgen, blekningen eller annat.

Vi säljer bland annat Kevin Murphy Blonde Angel Treatment som är en extra närande hårinpackning för blekt och grått hår som både lyser upp och vårdar håret samtidigt. Du hittar även hårinpackningar öronmärkta för färgat hår som Kevin Murphy Everlasting Colour Treatment, som är en supereffektiv hårinpackning som skyddar hårfärgen från att blekna, samtidigt som den tillför glans och fukt till håret.

Hårinpackningar för alla typer av hår

I vårt stora utbud av hårinpackningar hittar du även bra universella hårinpackningar som fungerar på alla typer av hår.

En bra allround hårinpackning är den unika Olaplex Hair Perfector NO.3. Hårinpackningen appliceras optimalt sätt efter en salongsbehandling med Olaplex-produkter, men du kan även enkelt använda den utan föregående salongsbehandling. Du applicerar inpackningen i handdukstorkat hår och låter den sitta i minst 10 minuter – och gärna mycket längre, eftersom den fungerar aktivt så länge den sitter i håret. Du kan med fördel applicera hårinpackningen i håret efter din morgondusch och låta den sitta på större delen av dagen om du exempelvis jobbar hemifrån eller bara ska vara hemma. Alternativt kan du även packa in håret och sova med hårinpackningen i håret hela natten. För professionellt bruk kan du välja hela Olaplex Salon Intro Kit som innehåller Olaplex No.1 och Olaplex No.2 för att blanda direkt i färgen/blekningen eller genom att använda den direkt efter att färgen har tvättats ur.

Hur använder man en hårinpackning?

Hårinpackningen appliceras på håret efter att du tvättat det noggrant med schampo. Detta för att schampot öppnar hårstråna och därmed gör det möjligt för hårinpackningen att verkligen komma på djupet och verka. När du har låtit hårinpackningen verka sköljer du ur den igen om du använder en hårinpackning som ska sköljas ut.

Efter hårinpackningen bör du avsluta din hårvårdsrutin med balsam eftersom det till skillnad från schampo penetrerar och 'stänger' håret igen och skyddar det från skadlig yttre påverkan. Om du följer de tre stegen med schampo, hårinpackning och balsam så har ditt hår mycket goda förutsättningar för att förbli livfullt och glansigt.

Hur ofta ska du använda hårinpackningar?

Många är intresserade av att veta hur ofta du bör använda en hårinpackning – är det vid varje hårtvätt, veckovis, månadsvis eller mer sällan?

En tumregel är en till två gånger i veckan, beroende på hur ofta du tvättar håret. Om du tvättar håret varje dag kan du använda hårinpackning två gånger i veckan, men om du förlänger hårtvätten till 1-2 gånger i veckan räcker det med en hårinpackning i veckan.

Det kan dock finnas perioder då ditt hår behöver mer intensivvård. Det kan till exempel vara under de kalla vintermånaderna, då håret kan bli extra torrt, eller om du har badat mycket i salt- och klorvatten. I sådana fall kan du tjäna på att vårda ditt hår lite oftare och låta din hårinpackning sitta i håret lite längre, så att ditt hår får all den vård det behöver.

Hitta din nästa hårinpackning hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler hittar du alltid ett stort utbud av hårinpackningar för alla typer av hår. Om du har några frågor om våra produkter kan du skicka ett mejl till support@osartikler.dk eller via vårt kontaktformulär – så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss på tel +45 20 90 50 70 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Du hittar alltid frisörartiklar till supervassa priser hos oss – och du får fri frakt om du köper för över 899 kr.