Tillbehör till hårtork

En hårtork med diffuser är ett verktyg som hjälper till att piffa upp håret. Själva hårtorken behandlar ditt hår med varmluft så att det blir torrt. Diffusern bidrar till att ge volym och definiera dina lockar om du har denna hårtyp. Se hela vårt utbud på denna sida.

Produkt ( 1-20 / 50 )

Sätt stigande sortering
Page
per page

Ta hand om ditt hår till perfektion med en hårtork

Att ta hand om och styla ditt hår kan vara ganska jobbigt. Det är inte utan anledning att det finns något som kallas en bad hair day. Vissa dagar vaknar man upp och slipper göra något vid håret för det bara faller på plats av sig själv. Andra dagar är det en omöjlig uppgift att bara att få det att se någorlunda anständigt ut. När du har en hårtork med diffuser kan du lägga tofsen, klämman eller krabban på hyllan, för nu har du möjlighet att vårda och styla ditt hår till perfektion varje dag.

Hur man använder en hårtork med diffuser

En diffuser används för hår som är blött efter en dusch. Själva diffusern används för att ge ditt hår volym och för att styla dina lockar. Allt du behöver göra är att skruva på diffusern och sedan är det bara att fixa håret på rätt sätt med hårtorken. Men det är skillnad på våra hårtorkar med diffuser.

Du kan välja en diffuser med korta eller långa fingrar. Skillnaden mellan dem är ganska tydlig:

Långa fingrar: Ger dina lockar mer volym.

Korta fingrar: Ger dig en mer exakt styling av dina lockar.

Självklart behöver du inte använda en diffuser till din hårtork, men vi rekommenderar den starkt om du vill ha det bästa resultatet. Det som händer om du inte använder en diffuser är att ditt hår blir rätt frissigt och vilt, vilket definitivt inte ger dig de bästa förutsättningarna att styla håret som du vill ha det när det är torrt.

Kan man använda en diffuser om man har rakt hår?

Det kan du definitivt – men den fungerar bäst med hår med volym eller lockigt hår. När målet är att få ett slätt och elegant hår kan du sätta på ett munstycke till fönen för ett bra resultat. Vi har flera hårtorkar med munstycken om du behöver det istället. Använder du ett munstycke till din hårfön blir det enklare för dig att torka håret rakt. Utan munstycke kan ditt hår bli frissigt och vilt. Men en sak är säker: En diffuser är allra viktigast om du har lockar och vill hålla dem snygga.

Har du fortfarande frågor om våra hårfönar?

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt diffuser till hårfönen. Tveka därför inte över att kontakta oss över e-post genom att trycka här. Du kan även ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!