Conditioner

Balsam innehåller närande och fuktgivande ingredienser som ger håret glans och ser till att håret inte blir tovigt eller trassligt. Det är en vårdande behandling för ditt hår som inte behöver kosta mycket pengar eller ta lång tid. Kolla in vårt stora sortiment här och välj rätt balsam för ditt hår.

Produkt ( 1-20 / 111 )

Sätt stigande sortering
Page
per sida

Hårbalsam av hög kvalitet

Vi har endast hårbalsam av högsta kvalitet, eftersom vi vill vara säkra på att kunna gå i god för varje hårbalsam som du köper hos oss. Därför kan du välja vilket som helst hårbalsam i din varukorg utan att oroa dig över kvaliteten.

Genom att använda hårbalsam varje gång du har tvättat håret med schampo ser du till att tillföra fukt och olika vårdprodukter till håret. Balsamet gör ditt hår lättare, luftigare, mjukare att ta på och generellt lättare att ha att göra med. Du kommer till exempel känna att det är lättare att borsta ut det utan att det bildas tovor eller knutar, och håret kommer helt enkelt att vara enklare att arbeta med om du ser till att använda hårbalsam varje gång du tvättar håret.

Hår finns i många olika typer. Oavsett hårtyp rekommenderar vi alltid att du använder hårbalsam efter varje hårtvätt. För det spelar ingen roll vilken typ av hår du har – du kommer fortfarande att uppleva tydliga, märkbara fördelar av att använda hårbalsam regelbundet. Oavsett om du har tjockt, tunt, lockigt eller rakt hår kommer du att upptäcka att ditt hår blir finare och glansigare att se på. Det blir också mjukare och lenare att ta på.

Välj rätt balsam för torrt hår

Precis som det finns många olika hårtyper finns det också en mängd olika balsam. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi valt att endast ha de bästa, verifierade märkena av balsam i vårt sortiment. Så du kommer aldrig kunna välja fel när du köper balsam här hos oss.

Med det sagt borde du ändå ta reda på vilket balsam som passar just för dig. För ja, det är skillnad. Även om alla balsam kommer med flera av samma goda egenskaper, är vissa ändå anpassade efter hårtyp. Det är till exempel viktigt att du väljer rätt balsam för torrt hår, om det är ett problemområde som du vill försöka arbeta med.

Balsam, conditioner eller hårbalsam – kärt barn har många namn

Låt dig inte luras: Hårbalsam, balsam och balsam är exakt samma sak – de har bara olika namn.

Ta reda på vilken hårtyp du har – om du inte redan vet det. På så sätt får du en bra utgångspunkt när du ska välja rätt typ av balsam för ditt hår. Det är väldigt viktigt att hitta ett balsam som du är bekväm med att använda. För du ska trots allt ha det i håret varje gång du tvättar det.

Våra bästa balsam för din hårtyp

Om du har lockigt hår kommer du förmodligen att upptäcka att det ofta blir lite stelt eller "trådigt". Detta beror på att håret saknar fukt. Därför bör du använda ett balsam med så hög återfuktande egenskap som möjligt. Leta efter balsam för torrt hår.

Om du har hår som tenderar att bli fett snabbt är det faktiskt bra. Fett hår är friskt hår. Men det kan bli för mycket. Själva hårbotten bildar nämligen en slags vax som återfuktar håret – men som får det att se fett ut. För att motverka detta kan du använda ett balsam utvecklat speciellt för fett hår.

Om du har färgat håret blir det ofta lite matt i sin lyster. Håret kommer också att se lite slitet ut efter ett tag. Det behöver inte bero på att du använder fel schampo eller borstar håret för mycket. Det är ofta bara en naturlig nackdel som följer med att färga håret.

Men det finns hjälp att få. Leta efter ett balsam som är speciellt framtaget för färgat hår. Det kan vara ett balsam som gör att du inte behöver färga håret så ofta som du annars skulle göra, vilket dessutom gör att du kommer spara lite pengar som en extra bonus.