Hårskum

Hårmousse ger struktur, stadga och fyllighet till håret. Här hittar du vårt stora utbud av hårmousse för att styla ditt hår. Oavsett om du har kort eller långt hår, rakt eller lockigt, hittar du den perfekta hårmoussen för ditt hår här.

Produkt ( 1-20 / 24 )

Sätt stigande sortering
Page
per sida

Köp hårmousse av hög kvalitet här

Vi har endast hårmousse i en kvalitet som vi kan stå i god för. Därför kan vi garantera att hårmoussen du köper här hos oss uppfyller våra krav och standarder. Samtidigt tycker vi inte att hårmousse ska vara tillgängligt för alla. Därför hittar du alltid priser i alla kategorier när du handlar hos oss.

Precis som det finns många olika typer av hår har det också utvecklats många olika typer av hårmousse. Vissa är bäst för kort hår, andra för långt hår, vissa är avsedda för lockigt hår, andra för rakt hår, vissa ger struktur medan andra ger volym och stadga.

Det kan vara lite svårt att ta reda på exakt vilken hårmousse du behöver. Därför har vi sammanställt ett brett utbud av många olika typer av hårmousse, så du har möjlighet att prova dig fram lite och ta reda på exakt vilken hårmousse som fungerar bäst för dig och ger dig precis den look du är ute efter.

Bäst hårmousse till billiga priser

Många av våra hårmousser ger inte bara struktur och stadga till ditt hår, men de tillför även näringsämnen. Vi ser till att välja ut de bästa hårmoussena på marknaden, som vi sedan erbjuder till dig.

Om du har lockigt hår bör du prova en hårmousse som ger spänst. Har du kort hår är det istället en mousse med bra stadga som du behöver. Längre hår behöver oftast antingen struktur eller volym. Oavsett vilken typ av hår du har så har vi moussen som passar till dina behov.

Du använder hårmoussen genom att spraya ut en lagom mängd i handflatorna för att sedan massera in det försiktigt i håret. Se till att det är jämnt fördelat innan du börjar styla, och kom ihåg att håret ska vara handdukstorkat. När hårmoussen är på plats i håret kan du ge håret lite värme med en fön. På så sätt får du den allra bästa effekten av din hårmousse.