Värmespolar

Värmespolar är en supereffektiv genväg till vackra lockar och vågor i håret. Värm upp papiljotterna, vrid dem i håret och låt dem verka medan du gör något annat. Resultatet är fantastiskt – och de ger precis det där lilla extra lyftet till din styling.

3 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Värmespolar, papiljotter, etc. – Kärt barn har många namn

Värmespolar har varit en favorit inom hårstyling i många år eftersom det är ett enkelt och effektivt sätt att gå från rakt till lockigt eller vågigt hår med mycket volym. Till skillnad från vanliga papiljotter har värmespolar den stora fördelen att värmen effektiviserar processen och definierar lockarna så att de blir extra vackra och hållbara.

Värmespolarna kommer i set med olika storlekar, så att du kan anpassa lockarna till den look du är ute efter. Med ett set får du därför många olika stylingmöjligheter och möjlighet att skapa allt från små lockar till stora vågor. 

Köp värmespolar på OS Frisørartikler

På OS Frisørartikler hittar du alltid ett brett utbud av värmespolar och papiljotter från till exempel Babyliss och Sibel. Vi säljer endast utrustning av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att få en produkt som är värd varenda krona.

Om du har några frågor om våra värmespolar, eller om du vill ha andra råd, är du alltid välkommen att ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00 eller skriva till oss på support@osartikler.dk eller via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig!