Hårpuder

Stylingpuder eller volympuder som det också kallas är en hårprodukt för styling av håret. Det används för att ge ditt hår mer struktur och volym. Pudret ger varje hårstrå mer volym och ett matt finish utan att håret blir det minsta stelt eller känns fett, vilket kan uppstå om du använder hårvax eller spray. Pudret kan användas av både män och kvinnor.

17 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Hur använder man stylingpuder?

Stylingpuder kan som sagt användas av både män och kvinnor och allt du behöver göra är att strö pudret i torrt hår. Sedan arbetar du in pudret i håret med fingertopparna. Du kan styla ditt hår ganska enkelt med pudret, och ditt hår kommer att få en snygg och matt look. Om du vill ha glans till ditt hår rekommenderar vi att du använder dig av en glansspray eller en annan stylingprodukt med glans, då hårpuder är en produkt som suger upp fukt i håret och på så sätt ger en matt look.

Kan stylingpuder skada mitt hår?

Även om stylingpuder är mindre fett än hårvax, gelé eller hårspray är det viktigt att tvätta ur det efter användning. Efter att du använt ett stylingpuder kan det kännas som om det försvinner av sig självt, men stylingpuder har samma bieffekt som många andra hårprodukter – nämligen att det kan täppa till porerna i hårbotten. Därför är det viktigt att använda ett djuprengörande schampo när du tvättar ur det.

Har du frågor om våra stylingpuder?

På OS Frisørartikler är vi alltid redo att hjälpa dig. Tveka därför inte att kontakta oss om du har några frågor om vårt urval av hårgelé och vax. Ska du t.ex. har ett större parti hem till din frisörsalong, det är bra att veta allt om produkten och dess fördelar. Om du har mer detaljerade frågor kan du alltid skriva eller ringa oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Och kom ihåg – du får alltid fri frakt när du köper för mer än 899 kr.