Cream & Gel

Hårgelé håller håret på plats och låter dig styla ditt hår på kreativa sätt. Förutom att ge ditt hår antingen en glänsande eller matt look – som det finns olika preferenser för – ger hårgelé även intrycket av att du verkligen har tagit dig tiden till att göra dig i ordning.

Produkt ( 1-20 / 57 )

Sätt stigande sortering
Page
per page

Vax eller hårgelé – vad ska du välja? 

Det är skillnad på vax och gelé. Om vi ​​utgår från produktens effekt är vax mycket mer formbart. När du väl har lagt hårgelé i håret och det har stelnat, håller sig håret i stort sett i den form du stylat det i. När det gäller stadga har hårgelé därmed fördelen att den håller formen längre tid.

Dessutom måste du också tänka på hur glansigt du vill att ditt hår ska vara. Hårgelé är vattenbaserat, och den kommer därmed alltid att ge ditt hår en glansig look i större utsträckning än vax. Hårvax har däremot ofta egenskapen att det ger ett mer matt resultat som skapar en mer naturlig look. Det är ganska uppenbart när du har hårgelé i, medan du inte alltid kan se att du har använt en hårprodukt i håret när du har använt dig av hårvax.

Har du frågor om vår hårgelé eller vax? 

På OS Frisørartikler är vi alltid redo att hjälpa dig. Tveka därför inte att kontakta oss om du har några frågor om vårt urval av hårgelé och vax. Ska du t.ex. har ett större parti hem till din frisörsalong, det är bra att veta allt om produkten och dess fördelar. Om du har mer detaljerade frågor kan du alltid skriva eller ringa oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Och kom ihåg – du får alltid fri frakt när du köper för mer än 899 kr.