Hårtrimmer

Med en hårtrimmer – även kallad skäggtrimmer – kan du klippa ditt skägg smidigt och perfekt utan ojämnheter. Dessutom kan du också skapa den helt perfekta kanten, så att du ser välvårdad ut till vardags. Det gäller både kanten av skägget och håret. Se vårt urval av hårtrimmers här på sidan.

Produkt ( 1-20 / 60 )

Sätt stigande sortering
Page
per sida

Hårtrimmer: Succén ligger i kanterna

Om du själv är frisör eller tidigare varit hos en frisör som man – vilket du säkert har – så vet du mycket väl hur klippet alltid avslutas. Först tas sidorna och uppe på huvudet och sen helt till sist finslipas frisyren och kanterna klipps noggrant. Det är här ditt hår får den där sista touchen och även här som du kan ge dina kunder den där extra servicen om du är frisör.

Hårtrimmern används såklart främst till en herrklippning så om du som frisör har övervägande manliga kunder så rekommenderar vi absolut att du investerar i en bra hårtrimmer. Om du letar efter en hårtrimmer för privat bruk behöver du inte nödvändigtvis köpa den dyraste. Inne på produkterna kan du läsa om varje hårtrimmers specifikationer som gör att du lyckas välja den hårtrimmer som passar perfekt till dina behov.

Så väljer du en perfekt hårtrimmer till dig

Men vad är viktigast för dig? Vi kan naturligtvis inte veta säkert, men vi vet vad som ofta är viktigt för våra kunder. Nedan kan du se vad våra kunder ofta letar efter när de är på jakt efter en ny hårtrimmer.

  • Motorns kapacitet
  • Bredden på skärhuvudet
  • Blad
  • Batterikapacitet
  • Längdinställningar
  • Trimmerns ljudnivå
  • Vikt

Om din hårtrimmer uppfyller dessa kriterier så kommer du garanterat bli nöjd. Och om du väljer någon av våra hårtrimmers på erbjudande så kan det ju knappast bli bättre – eller hur? 

Kontakta oss här om du har några frågor om våra hårtrimmers

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt hårtrimmer. Här på sidan hittar du alla våra hårtrimmers på erbjudande och vi hjälper dig gärna att hitta den rätta. Tveka därför inte över att kontakta oss över e-post genom att trycka här. Du kan även ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!