Locktångar

En locktång är inte mindre än ett måste i familjen av stylingverktyg. Med en bra locktång kan du få otroligt mycket liv i ditt hår och skapa alla möjliga olika uttryck och frisyrer – och inte minst skapa massor av volym. Oavsett om du vill ha små lockar, stora lockar eller något däremellan är en locktång det perfekta verktyget.

Produkt ( 1-20 / 21 )

Sätt stigande sortering
Page
per page

Stor locktång för stora lockar

Du känner säkert till de stora stilikonerna som Marilyn Monroe, Sarah Jessica Parker och Julia Roberts. Det som de har gemensamt att de alla hade eller har stora, mjuka vågor och lockar som ramar in ansiktet på bästa sätt. Vissa har sådan tur att de har naturligt stora lockar – men vi andra behöver lite extra hjälp på vägen. Som tur är kan du enkelt och effektivt fuska till dig en vacker och voluminös look med stora lockar med en stor locktång.

Om du är inne på en mer “effortless” look kan du ta stora hårpartier, locka dem och sedan kamma igenom dem med en stor kam eller fingrarna. Då får du en fin bohemisk look. Om du föredrar helt definierade och fixerade lockar kan du med fördel locka mindre hårpartier och helt enkelt ge dem den sista finishen med valfri hårstylingsprodukt.

Med en locktång för stora lockar kan du skapa många olika looks med bara ett stylingverktyg. Stora lockar gör det möjligt för dig att skapa också många olika frisyrer – både helt utsläppt hår, delvis uppsatt eller vackra uppsättningar. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Skapa en snygg look med en liten locktång

Med en liten locktång kan du skapa en superfräsch look med små lockar. Du kan både skapa små, definierade lockar för ett piffigt uttryck eller göra de små lockarna mer livliga genom att 'ruska’ på håret efter att du använt locktången. Om du är inne på den helt stylade looken kan du helt enkelt avsluta stylingen med en bra hårspray, men vill du skapa en slags 'bed head'-look kan du ge håret lite saltvattenspray eftersom det ger det en rå finish.

En liten locktång är dessutom superpraktisk att ha med i väskan om du ska kunna styla håret på språng eller om du vill kunna ta med den på semestern eller något annat. Den kan enkelt packas i en handväska och användas var som helst, när som helst.

Du kan titta på locktångens diameter när du ska bedöma om det är rätt storlek för den typ av lockar du vill ha. Vi har locktänger ner till en diameter på 9 mm och upp till 38 mm. Dessa olika locktänger ger väldigt olika typer av lockar och därmed väldigt olika uttryck. Du kan därför fundera på om du ska ha en eller flera locktänger hemma, beroende på vilket humör du är på och vilken look du vill skapa.

Locktång för långt och kort hår

En locktång är perfekt för att skapa en lekfull look och mer volym i längre hår med allt från små lockar till stora vågor. Det är en billig genväg för att skapa lite glamour i vardagen eller till livets stora fester.

Men locktänger är inte bara avsedda för dig med långt hår. Hos OS Frisørartikler hittar du även locktänger för kort hår som kan förvandla platt och livlöst hår till en snygg frisyr med mycket volym. Du kan med fördel välja en locktång som inte är för stor i diameter, till exempel upp till 25 mm i diameter, så att ditt hår kan snos runt locktången utan problem.

Du kan också välja en locktång i Babyliss MiraCurl-serien, som kännetecknas av att håret automatiskt dras in i den keramiska lockkammaren och kommer ut med vackra, välformade lockar. Vår BaByliss PRO MiraCurl SteamTech Moonless Night passar till exempel mycket bra både om du har kort eller långt hår.

Viktiga hårprodukter när du använder locktång

När du använder stylingverktyg med värme måste du alltid ta väl hand om ditt hår så att det inte slits i onödan i processen. Detta gäller även när du använder en locktång för att skapa stora eller små lockar i håret.

Vi rekommenderar därför att du alltid använder en värmeskyddande produkt när du lockar håret för att ge ditt hår de bästa förutsättningarna att stå emot värmepåverkan. De flesta av våra värmeskydd kommer i sprayform, så det är superenkelt och smidigt att applicera det i håret innan du börjar använda locktången. Som en bonus gör många av våra värmeskyddande produkter även ditt hår extra fint och glänsande samtidigt som de har en vårdande effekt.

Förutom värmeskydd kan du även använda lockkräm när du ska styla dina lockar. Om du verkligen vill vara säker på ett långvarigt och vackert resultat är lockkräm en riktigt bra produkt att ha till hands. Du kan lägga på lockkrämen när du har lockat färdigt håret med din locktång och lockarna svalnat lite för att få bästa resultat.

Stort utbud av locktänger för alla typer av hår hos OS Frisørartikler 

Du kan alltid hitta ett stort utbud av locktänger hos OS Frisørartikler. Vi håller koll på vad som är populärt och vad hårmodet dikterar för att alltid kunna erbjuda dig det senaste inom locktänger! Du hittar alltid frisörartiklar till supervassa priser hos oss – och du får fri frakt om du köper för över 899 kr.

Det finns många alternativ när det kommer till val av locktång, och det kan vara svårt att välja rätt för just dina behov. Tveka därför inte att skicka ett mejl till oss på denna sida för råd och vägledning om våra produkter. Du kan även ringa oss på nummer +45 2090 5070 alla vardagar mellan 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!