Hår Serum

Ett hårserum ger ditt hår vård, näring, glans och mjukhet – och lämnar håret skinande och silkeslent. Det gör också håret starkare och mer motståndskraftigt och motverkar kluvna toppar samtidigt med att det även är effektivt som anti friss. Se vårt breda utbud av hårserum här.

8 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Hårserum – även kallat hair serum

Hårserum, som vissa känner under det engelska namnet hair serum, är kanske inte riktigt så utbrett som det borde vara. Det kallas också för glansdroppar eller silkesdroppar för håret – och det är inte så konstigt. Ett hårserum gör nämligen ditt hår silkeslent och glänsande, utan att lämna några oljerester.

Lockigt hår kan dra nytta av hårserum särskilt mycket. Lockigt hår är nämligen särskilt utsatt, framförallt i fuktigt väder, där lockigt hår har en tendens att krusa. Lustigt nog beror det faktiskt på att ditt hår saknar fukt. Och det är här ett hårserum kan komma in och hjälpa med detta. Ett hårserum gör det också lättare att sätta håret i precis den frisyr du gärna vill ha och säkrar att looken håller längre.

Hårserum är därför bra både för ditt hårs sundhet och utseende och så bidrar ett hårserum även med att det blir något enklare och mer praktiskt att jobba med ditt hår.

Hitta serum för håret här

Om du har provat hårserum tidigare och du tycker att ditt hår känns för tungt, blött eller fett efteråt, även efter att serumet borde ha absorberats eller avdunstat, så beror det troligen på att du har använt för mycket.

Det kan dock också vara så att du har använt ett hårserum som inte precis fungerar optimalt för just ditt hår. Då kan det vara en idé att testa ett annat märke, kanske ett hårserum med andra ingredienser och egenskaper än det du testat tidigare, för att se om det har bättre effekt för dig.

Ta hand om slitet och skadat hår med ett hårserum från vårt sortiment. Brukar ditt hår gå av eller börjar det se lite slitet ut? Då är det dags att köpa ett hårserum och göra det till en vana att använda hårserum regelbundet. Resultatet är otroligt – du kan inte undvika att märka skillnaden.

På den här sidan hittar du ett brett urval av serum för håret, så att du kan hitta ett hårserum som passar perfekt för ditt hår.