Näs-/örontrimmer

En näshårstrimmer håller näsborrarna fria från hår så att du ser välvårdad ut alla dagar i veckan. En näshårstrimmer kommer till sin rätt om du tenderar att få långa näshår, vilket inte ser så trevligt ut. Hitta en näshårstrimmer som passar dina behov här.

11 produkter

Sätt stigande sortering
per page

Trimma näshåren helt smärtfritt med en nästrimmer

En nästrimmer är något alla män borde äga. Det finns nog inget som kan distrahera en person som sitter mittemot dig under en konversation som hår som sticker ut från näsan. Det är inte särskilt snyggt och det är svårt att berätta för personen om det, eftersom det inte är riktigt samma sak som när man har något sittande mellan tänderna – vilket också kan vara svårt att berätta på ett snyggt sätt.

Näshår kan tas bort med pincett, vax eller nästrimmer. Här anser vi att det är enklast och mest smärtfritt att använda en nästrimmer. Med detta verktyg för din dagliga vård är du säker på att din näsa – och för den delen även dina öron -– är rena och fina varje dag. Våra näs- och öronhårstrimmer kan nämligen även användas för hår i öronen.

Håll dig välvårdad med en näs- och öronhårstrimmer

Det är viktigt att se välvårdad ut. Om inte för din egen skull, så för din familj eller kollegor som träffar dig varje dag. Du vill antagligen inte att andra ska få en uppfattning om att du är typen som inte sköter din hygien, och därför kan det vara en bra idé att använda en näshårstrimmer. Om du använder en av våra näshårstrimmers en gång i veckan, så är du redo för jobbet, helgen eller kanske till och med dejten.

En annan anledning till att du ska köpa en näshårstrimmer och inte använda vax eller pincett är att du inte tar bort hårstråna helt. Det är bra, eftersom hår i näsan har en hälsofunktion. Dina näshår skyddar mot farliga infektioner och använder du vax för att ta bort dem kan bakterier röra sig ner i hårsäcken, vilket i värsta fall bl.a. kan orsaka hjärnhinneinflammation.

Detaljerna spelar en roll för helheten - köp en näshårstrimmer

En nästrimmer är ett praktiskt och bra val om du vill ta hand om din näsa och öron. Men självklart finns det också en estetisk anledning till varför du ska köpa en näshårsklippare. Det är nämligen väldigt synd om du är den typen som bryr sig om hur du ser ut och vad du har på dig, men att du glömmer bort en så enkel liten detalj som att ta bort näshåren. 

För det är sällan för att man vill låta näshåren växa sig långa. Ofta beror det på att du inte själv är medveten om problemet. Man tittar på sitt eget ansikte varje dag, och det är helt naturligt att stirra sig blind på de små detaljerna. Ofta kräver det att en annan person gör dig medveten om det, och om du står i den situationen nu är det lika bra att beställa en av våra billiga näshårstrimmers med detsamma.

Kontakta oss här om du har några frågor om våra näshårstrimmers

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt näshårstrimmer. Tveka därför inte över att kontakta oss över e-post genom att trycka här. Du kan även ringa oss på +45 2090 5070 alla vardagar mellan kl 09:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig!